Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Este un loc primitor, cu săli de diverse mărimi, bine poziționate și bine antifonate. (...) Mâncarea foarte bună, tot personalul extrem de amabil și dornic să ajute. Au bucătar italian iar meniul a la carte este foarte îmbietor, vom reveni sa îl încercăm. Camerele sunt plăcute, confortabile și utilate cu tot ce ai nevoie. Peste tot este extrem de curat și se simte atenția la detalii.

Cristina Rotaru

Am avut ocazia sa merg la un eveniment în acest hotel superb! Totul la superlativ! Mancarea foarte bună, serviciile excelente! Felicitări echipei! Voi reveni cu siguranță!

Anamaria Dogeanu

Codetic

I had the pleasure of attending a workshop at this wonderful venue, and I must say, it left a lasting impression. The place is immaculate, impressively clean, and the service provided was truly exceptional. The workshop location couldn't have been better.(...)

Cojocaru Raluca Ilona

Codetic

Am avut oportunitatea de a fi primii oaspeti ai acestui minunat hotel, nou deschis si am avut o experienta excelenta!

Aflat intro zona impadurita langa Bucuresti, cand ajungi in acest loc simti deja ca te relaxezi si vei petrece timp de calitate, mai ales datorita intrarii si gradinii ce il inconjoara.

Interiorul luxos si foarte calduros imbina elemente ale vechiului conac cu elemente moderne intr-un stil foarte placut. Personalul foarte dedicat si cu zambetul pe buze si mancare gustoasa, au facut ca evenimentul nostru de 180 de persoane sa fie un succes.

Multumim tare mult pentru gazduire si implicare!

Cu drag, IDEMIA Romania

Adela Alexandra Stefan

Codetic

Respirați adânc, relaxați-vă mintea și corpul, regăsiți-vă pacea interioară.