Nunți, botezuri
și aniversări

Play Video

Împletim destine într-un cadru spectaculos

De la decorul unic al conacului până la atmosfera spectaculoasă și intimă, acest loc oferă o experiență de neuitat pentru orice eveniment privat!

Organizează Evenimentul dorit 

Contact

+40 773 937 510

Evenimente private

Mercure Conacul Cozieni, locul ideal pentru a găzdui evenimente private deosebite!

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei locații pentru nunta visurilor voastre, botezul copilului sau petrecerea aniversară, suntem aici pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Botezuri

Aniversări

Serviciile gastronomice excepționale, intimitatea camerelor, crama, spațiile verzi spectaculoase și piscina exterioară completează în mod perfect experiența evenimentelor organizate la noi. Meniurile rafinate și diversificate sunt pregătite cu atenție și pasiune de către Executive Chef, pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Suntem aici să vă oferim o experiență de neuitat pentru orice eveniment privat, iar reușita evenimentului vostru este prioritatea noastră.

Nunți

Pentru nunți elegante și romantice, vă invităm să experimentați magia și farmecul unic al conacului nostru. Decorat cu rafinament și atenție la detalii, conacul nostru vă va purta într-o lume de poveste. Grădinile pitorești și terasele încântătoare sunt locurile ideale pentru ceremonii în aer liber sau pentru sesiuni foto de vis.

Sala de bal poate găzdui recepții fastuoase și petreceri dansante. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a crea o atmosferă sofisticată și captivantă. Echipa noastră de profesioniști în organizarea evenimentelor va face tot posibilul pentru ca evenimentul vostru să fie perfect, iar voi să petreceți relaxați alături de invitați.

Botezuri

Atmosfera relaxată și intimă vă va aduce momente de bucurie și fericire pe care le puteți sărbători alături de familie și de cei mici. Fie că doriți o petrecere în cercul restrâns al familiei sau vreți să sărbătoriți cu mai mulți invitați, avem soluții adaptate nevoilor voastre.

Înțelegem importanța și sensibilitatea unui botez și suntem aici să vă ajutăm să transformați această ocazie într-un eveniment cu adevărat deosebit. 

Aniversări

Indiferent dacă vă gândiți la o petrecere elegantă sau una mai relaxată, spațiile noastre pot fi adaptate în funcție de dorințele și preferințele voastre. Decorurile personalizate, meniurile savuroase și serviciile ireproșabile vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite și a unui eveniment de neuitat.

Contact

Care sunt cele mai importante detalii ale evenimentului pe care vreți să îl organizați?
Accesați butonul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.