Experiențe

Experiență locală​

Vecini cu ambițioasa și tumultoasa Capitală, la doar 18 km distanță de zumzetul ei continuu și la 5 minute de mers pe jos de Mănăstirea Pasărea, suntem pregătiți să vă oferim toate facilitățile pentru a descoperi bogăția culturală și activitățile în natură, din jurul Conacului Cozieni.

Mănăstirea Pasărea este un monument istoric și de artă aflat la 20 km est de București, ctitorită la începutul secolului al XIX-lea pe malul lacului cu același nume și la marginea Pădurii Pustnicu, parte din ceea ce erau odinioară Codrii Vlăsiei.

Lacul Pasărea este o destinație ideală pentru cei care caută o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii, departe de agitația orașului.

Frumos amplasată, pe malul Lacului Pasărea, la o distanță de aproximativ 6 km de Mercure Conacul Cozieni.

Cu frumusețea lor naturală, atracțiile locului vă așteaptă să le explorați și să le descoperiți poveștile, și odată cu ele, bogatul patrimoniu natural și cultural al României.

Descoperă experința locală

Mercure Conacul Cozieni oferă un echilibru perfect între intimitate și experiență. Fie că sunteți în căutarea unei vacanțe pline de aventură sau doar doriți să vă relaxați în liniștea naturii,  aici veți avea parte de clipe de bucurie pe care veți dori să le retrăiți mereu.

Tipuri de activități

Mercure Conacul Cozieni este poarta către o varietate de obiective turistice și atracții captivante. Indiferent dacă sunteți în căutarea aventurii în natură, a descoperirii istoriei locale sau a experiențelor culturale și gastronomice autentice, veți găsi toate acestea aici, la Cozieni, în inima naturii.