Wellness & Recreation

Descoperiți secretele longevității

spa-setting-with-brown-rolled-towel-orchids-candles-wood

Respirați adânc, relaxați-vă mintea și corpul, regăsiți-vă pacea interioară.

Cozieni Wellness & Recreation de la conac este un adevărat sanctuar de liniște și stare de bine, oferindu-vă ocazia de a scăpa de stresul și tensiunea vieții cotidiene și de a vă îngriji trupul, sufletul și mintea.

Recâștigați-vă echilibrul și starea de bine!

Pășiți într-o oază de relaxare, un refugiu de liniște sufletească, un loc în care uitați de griji, vă umpleți de energie pozitivă și vă mențineți sănătatea.

Facilitățile Cozieni Wellness & Recreation sunt rezervate oaspeților cazați și includ:

  • Saună umedă;
  • Saună uscată;
  • Piscină exterioară;
  • Sală fitness cu aparate cardio și forță;
  • Zonă de relaxare și meditație;
  • Terasă amenajată, cu priveliște către pădure;
  • Piscină exterioară.

Piscina exterioară este un adevărat paradis al relaxării. Cu o arhitectură elegantă, piscina exterioară se integrează perfect în frumusețea conacului. Indiferent dacă vreți să vă bucurați de o zi relaxantă la soare sau să vă răsfățați cu un cocktail răcoritor pe șezlongurile confortabile, piscina este locul perfect pentru a vă destinde și a vă bucura de momente de neuitat.

Peretele de sticlă din sala de fitness, vă dezvăluie Codrii Vlăsiei ca o fereastră către trecut și o mărturie a istoriei și tradițiilor acestui loc. În timp ce vă umpleți de energie și vă mențineți forma fizică, lăsați priveliștea codrilor să vă inspire și să vă ofere o doză suplimentară de motivație.

Apoi, o plimbare pe aleile conacului respirând adânc aerul curat al codrilor și mirosul profund de rășină de brad vă vor merge la suflet și vă vor relaxa profund. Vă veți îndrăgosti de banca rotundă de lemn din fața conacului, locul special care vă va transporta, senzorial, la poalele munților.

Recâștigați-vă echilibrul interior la Cozieni Wellness & Recreation!