Elements

Vă invităm într-o călătorie culinară uimitoare la Restaurantul Elements, unde aromele din întreaga lume dansează în armonie cu comorile gastronomice locale. Intrând în acest sanctuar al gustului, veți simți cum vă învăluie inspirația și simplitatea Mănăstirii Pasărea. Meniul nostru este o celebrare a bogăției naturii și un omagiu adus rețetelor străvechi ale mănăstirii. Vă vom surprinde cu adevărate opere de artă culinare create pentru a vă trezi simțurile și a vă purta într-o lume a extazului gastronomic. De la condimentele îmbietoare ale Orientului la aromele delicate ale Mediteranei, fiecare dintre preparatele internaționale pregătite la restaurantul Elements are o poveste unică de spus.

Veți descoperi un amestec de arome, împletite cu esența ofertelor noastre locale, creând o simfonie gustativă cu totul remarcabilă. Aici, farfuria este o scenă pe care aromele se joacă și dansează într-o armonie perfectă. Îndrăzniți să vă cufundați în această experiență inegalabilă, unde fiecare gust vă dezvăluie o poveste despre tradiții, culturi și bucuria de a savura viața. La Elements, suntem convinși că mâncarea este mai mult decât o necesitate – este o călătorie emoțională care vă umple inima de fericire și sufletul de bucurie.

RESTAURANT

Conceptul restaurantului reflectă o explorare a rețetelor tradiționale reinterpretate cu măiestrie și aduse în prezent de talentatul nostru bucătar șef. Preparatele culinare sunt inspirate din diferite colțuri ale lumii și culturi diverse, permițându-vă să vă bucurați de o adevărată călătorie culinară.

La Elements, preparatele au povești unice și renasc din tradiții culinare locale, pe care abia așteptăm să ți le împărtășim. Apreciem valorile culturale și gastronomice, iar fiecare farfurie servită la restaurantul nostru reflectă respectul și admirația noastră față de aceste tradiții.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență gastronomică de neuitat la restaurantul Elements, unde tradiția se întâlnește cu inovația  într-un cadru spectaculos și autentic.

BAR

Indiferent dacă sunteți pasionați de bucătăria internațională sau pur și simplu doriți să experimentați arome și gusturi noi, Elements vă va răsfăța cu preparate și băuturi delicioase, prezentate artistic și servite cu atenție la detalii.

La Elements Bar avem o varietate de băuturi care completează perfect experiența culinară și adaugă o notă de rafinament și satisfacție. Indiferent de preferințe, veți găsi cu siguranță băutura care să vă destindă și să vă facă să vă simțiți speciali.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență gustativă unică!

Pasiunea noastră pentru calitatea și savoarea vinurilor este înrădăcinată în secole de tradiție. Am selectat pentru voi vinuri rafinate care vă vor bucura și vă vor îndemna la povești.

Asocierea perfectă de tradiție, istorie și aromă!

 

 

Pentru iubitorii de vin, meniul nostru include vinuri fine diverse, atent selecționate. De la vinuri roșii robuste și elegante, la vinuri albe răcoritoare și vinuri spumante, veți descoperi o gamă bogată de opțiuni care completează perfect experiența culinară.

De la evenimente corporate și petreceri, până la sărbătorirea unui moment special, meniul nostru este conceput pentru a crea amintiri de neuitat în fiecare dintre ocazii.