Weekend de vară la Conac

Din 6 iulie,

Zile de plajă și relaxare la piscină

Un weekend de vară la conac va fi o evadare plină de rafinament și relaxare. Înconjurat de lac, pădure și aer curat, Mercure Conacul Cozieni este locul perfect pentru cei ce doresc să se desprindă de agitația cotidiană. 

De la plajă lângă piscină și plimbări în natură, până la degustări de vinuri selecte și seri romantice sub cerul înstelat, în acest loc de vis vei îmbina eleganța clasică și confortul modern.

Pregătește-te pentru un sfârșit de săptămână memorabil, unde fiecare detaliu este gândit să îți ofere o experiență de neuitat.

DSC01047_3mb-min
DSC07139_web-min

Ce poate fi mai relaxant într-o dimineață de vară, în weekend, decât să îți bei în liniște cafeaua pe o terasă cochetă, să savurezi o inghețată sau un cocktail și să te răcorești la piscina exterioară? Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de piscină este să te cazezi în weekend, la conac.

Îți pregătim Ice Cream Bar Velluto cu înghețată artizanală delicioasă, limonade și cocktailuri răcoritoare. Iar ca să îți potolești foamea și să te păstrezi în formă, poți alege din meniul Restaurantului Elements cele mai ușoare și savuroase preparate la prânz și cină.

Ice Cream Bar Velluto – diferite sortimente de înghețată artizanală: ciocolată, caramel sărat, vanilie, fistic și ”unicorn”

homemade-organic-vanilla-ice-cream-with-mint-and-i-2023-11-27-05-15-49-utc-min

Nopți răcoroase de weekend

DSC06969-Edit_web 3mb-min
DSC01640-Edit_web 3mb-min

Apartamentele și camerele spațioase, cu balcoane mobilate și priveliște către cocheta curte interioară a conacului sunt pregătite să te răcorească în nopțile călduroase de vară.

Apartament, Cameră Privilege sau Cameră Superior

Mic dejun inclus pentru 2 persoane

VIP Welcome

Minibar gratuit

Acces la saune și sala de fitness

Acces la piscina exterioară

Late check-out 15.00, în funcție de disponibilitate

Îți recompensăm loialitatea

Devino acum gratuit membru al programului ALL Accor și beneficiezi de până la 10% discount la tarifele de cazare atât la noi, la Mercure Conacul Cozieni, cât și în hotelurile Accor din toată lumea.

OFERTĂ SPECIALĂ DE VARĂ PENTRU MEMBRII ALL ACCOR - 25%

Dacă devii membru ALL Accor, vara asta economisești 25% la șederile de minim 3 nopți la Mercure Conacul Cozieni,

Oferta este valabilă  până la 31 august 2024, în functie de disponibilitate.

Licori de poveste în Restaurantul Elements

Restaurantul Elements este locul în care descoperi bunătăți locale împletite cu arome de preutindeni, într-o călătorie culinară care îți va umple sufletul de bucurie.

Te asteptăm să vii, împreună cu cei dragi, să savurați deliciile pregătite cu pasiune si gust desăvârșit de echipa noastră de bucătari.

Din partea casei, pentru cei care iau masa în Restaurantul Elements:

  • Un cocktail non-alcoolic / persoană la prânz
  • Un pahar de vin / persoană la cină

 

În serile de weekend, te așteptăm la Wine Bar cu povești despre crame și vinuri, dar și cu Spirits & Cigar Bar, pentru o seară de relaxare desăvârșită.

Program Restaurant Elements în weekend

Sâmbătă & Duminică 12.00 – 22.00

OFERTĂ SPECIALĂ. 20% discount pentru aniversări cu minim 8 persoane.

Termeni și condiții

Doar oaspeții cazați au acces la piscina exterioară. Această facilitate este inclusă în tariful de cazare.

Restaurantul Elements oferă meniu a la carte la prânz și cină în zilele de sâmbătă și duminică, fiind deschis și pentru oaspeții fără cazare. 

Toți oaspeții care iau masa în Restaurantul Elements, indiferent dacă sunt sau nu cazați, primesc, din partea casei, un cocktail non-alcoolic la prânz și un pahar de vin la cină.

Oaspeții care iau masa în Restaurantul Elements dar nu sunt cazați, pot beneficia de oferta Ice Cream Bar, Cigar & Spirits Bar și Wine Bar, având acces și pe terasa.

Produsele vândute la Ice Cream Bar, Cigar & Spirits Bar și Wine Bar sunt contra cost. 

Membrii programului de loialitate ALL Accor beneficiază de discount de până la 10% din tariful de cazare / noapte. Pentru rezervări de minim 3 nopți consecutive vineri-luni, membrii ALL Accor beneficiază de discount de 25%. Oaspeții pot deveni membri ALL Accor gratuit.

Oferta Weekend de vară la Conac este disponibilă prin rezervare directă, la hotel.

Contactează-ne pentru detalii și rezervări

Mercure.ConaculCozieni.office@accor.com

+40 31 405 7000